MAYA


Zvanično, album je izašao u većini cd šopova, pa je prava prilika da preslušate i ostale pesme sa Maye 2011. Ova numera nosi naziv Amajlija; poslušajte je i uživajte u istoj. Tekstove, svake pesme možete naći u kategoriji Tekstovi.
Read More …


CD Maya 2011. o kojem se ove godine mnogo priča samo što nije izašao-pitanje je dana kada će se to desiti. A do tada, uživajte u još jednom delu nove pesme i to Čestitam ti, koja već važi za prelepu numeru. Na pitanje da li je uzdrmala javnost, kratko i jasno možemo reći DA, a da bi opravdala očekivanja gledaćete Mayu u emisijama televizije bn, ali i na drugim mestima gde će promovisati hitove!
Read More …


Pred vama je pesma koju ste dosta čekali i očekivali-,,Najveća ljubav tvoja,, koja ima pravu težinu, i svakako jedna od najboljih numera sa novog izdanja, bar po mišljenju fanova-za početak! Od danas cd se zvanično očekuje u prodaji, u cd šopovima-u prelepom omotu koji možete naći u kategoriji Diskografija.
Read More …


Evo je pesma koju još niste čuli, pa čak ni ceo refren. ,,Kaldrma,, kako nosi naziv ove numere je delić sa reklame koju ste imali priliku i možete da vidite-i u Fan Club-u na stranici Video.,,Lažu te ortaci, lažu dušo moja, osim tebe niko više na moj parfem ne miriše,, reči su ove pesme, a kako vam se dopada-na vama je da odlučite, već postoje odlične reakcije ljudi koji su ovaj budući hit čuli.
Read More …


Kako su već mase fanova procenile-najlepša balada u poslednje vreme. Maya je sigurno ponosna na ovaj ozbiljan korak da snimi ovako težu pesmu, a da li ima pesama slične težine na cd-u procenite sami, zato postojite Vi.
Read More …


Posle sinoćne premijere na BN Televiziji Maya je pobrala odlične komentare. Pred Vama je celo izdanje pesme Ženski mangup sa cd-a Maya 2011. a i sve ostale pesme imaćete prilike da vidite upravo ovde! Album će se u prodaji pojaviti za četiri dana! Tekst pesme možete videti ulaskom preko meni-a i kategorije Tekstovi.
Read More …


 Exkluzivno Vam dostavljamo informaciju da je snimljeno ukupno 11 pesama, što ovaj muzički materijal čini najvećim do sada. Od jedanaest pesama neke su nam poznate i to su dva izdata singla, koja su odlično prošla kod fanova, a sve ostale numere su exkluziva za sve radoznale uši slušalaca. Sutra uveče imaćete priliku da na BN Televiziji vidite Mayu koja će otpevati nekoliko novih pesama i tako se posle duže pauze predstaviti publici! Saznajemo i da će sutra od 20h na Oficijalnom You Tube kanalu (www.youtube.com/user/OfficialMayaYT) biti postavljene sve pesme radi prave promocije! CD izlazi početkom sledeće nedelje, a ovde će biti postavljene i nove slike koje je Maya uradila za omot.
Read More …


Maya je, kao što znamo, pred izdavanje predhodnog albuma zaista promenila svoj izgled i stajling što se masama fanova jako svidelo. Ovoga puta imaćemo priliku da uživamo u, kako se kaže, novoj-staroj Mayi! Ona je u svakom smislu ,,sazrela,, i dokazala da je uspela u svojoj profesiji i da se to pokazalo kao dobro, pa ćemo imati priliku da vidimo našu divu u nešto drugačijem izdanju-svakako, provereno dobrom! CD se očekuje do kraja nedelje skoro svuda u prodaji!
Read More …