MAYA


Nekada si bila ekskluzivac „Grand produkcije", a poslednji album izdala si za BN. Da li si u svađi sa čelnicima „Granda"?
Taman posla! Grand je pre nekoliko godina bio zaslužan za plasiranje mog imena i nekoliko hitova kao što su „Džin i limunada" i „Crno zlato". Oni sada imaju drugu politiku izdavanja i prioritet su im „Zvezde Granda", koje su sjajne. Album sam pre nekoliko dana izdala za BN i jako sam zadovoljna.

Ko je sve radio na albumu i koje su se pesme izdvojile?
CD sam radila studiozno i pažljivo birala pesme. Okupila sam divnu ekipu saradnika. Već su se izdvojile pesme „Devojačko prezime" i „Amajlija" i vidim da ih publika uveliko traži na mojim nastupima, ali da su i na Jutjubu veoma slušane. Promenila sam i tim saradnika kada je vizuelni identitet u pitanju.

Nedavno je u javnost procurio snimak na kome dvoje mladih imaju seks na javnom mestu ispred „Arene". Kako komentarišeš to?
Iskreno mi je žao devojke koju su razapeli na stub srama. Vidimo da se zaista digla velika prašina s obzirom na to da su ljubavnici pali i sve je procurilo u javnost. Tu bih ja postavila pitanje kojim imenom zvati one koji imaju želju da to snimaju tajno ili gledaju i plasiraju u javnost kad znamo da što nije viđeno i objavljeno nije se ni desilo. I kad se to tako desi, onda se s druge strane postavlja pitanje javnog morala, koje je uvek u našem društvu diskutabilno. Nije isto voditi ljubav tokom dana na centru Zvezdinog stadiona pred punim tribinama ili tokom noći kada nema nikog (ha, ha). Ja bih svakako volela ovu drugu varijantu da probam.

Read More …


Naša Maya trenutno je u Parizu gde se odmara od svih poslovnih obaveza koje je imala u proteklom periodu. Ona će u Parizu snimiti i kadrove za svoj novi spot koji ćemo naravno postaviti ovde čim izađe. Ovoga puta, Maya je uradila pravu stvar-fanovi su prezadovoljni novim pesmama, a već možemo reći i hitovima! Sve pesme, ukoliko još uvek niste, možete preslušati OVDE-na oficijalnom YouTube profilu. Neke pesme su postavljene i ovde, a svakako album je već neko vreme u prodaji. Hvala svima na podršci.
Read More …