MAYA

Biography

Ukratko:
Datum i godina rodjenja: 08. jul 1987. god.
Mesto Rodjenja: Malešići, Bosna i hercegovina

Maya je vrlo uspešna ,,domaća,, pevačica, koja je od početka karijere snimala pop-folk izdanja. Rođena je u Bosni, a njena muzika poznata je širom sveta. Od uvek je vodila miran život i uspela je da osvoji publiku odličnim glasom i stasom. Maya je godinama uspešna u svom poslu, i pre nego što je počela profesionalno da se bavi pevanjem volela je muziku. Ima dečka, koji joj mnogo znači u životu i to posebno kao desna ruka-kada joj je potrebna ljubav, pomoć i sve da bi se osećala dobro.
Tokom 2007. radila je punom parom i iste godine izašao je njen cd prvenac pod nazivom ,,Život uživo,,. Album se pojavio u Grand Produkciji i publika ju je zavolela od početka. Sa sobom je nosio osam pesama (Najveći hotovi: Život uživo, Zanosi zanosi, 100 dinara...) Imala je dosta nastupa u Grandovim emisijama te godine.

2008. godine promenila je svoj izgled, produkcijsku kuću i našla novo okrilje za svoj drugi album kome je dala fantastičan naziv ,,Crno zlato,, i to M Music.(Najveći hitovi: Crno zlato, Devojački san, Sedativ, Uspomene...)

Sledeće-2009. godine objavila je singl pod nazivom ,,Koliko te ludo volim ja,, i potom pravi medijsku pauzu. Radila je uglavnom nastupe po diskotekama i poznatim klubovima pevajući svoje hitove.

Tek početkom 2011. vraća se na estradnu scenu sa numerom ,,Laka meta,, i izdaje cd sa zanimljivim nazivom ,,Maya 2011,,. Fanovi je dočekuju sa prelepim ovacijama i nestrpljivo isčekuju da se album pojavi u prodaji.

Posle velikog broja nasupa tokom 2011/12 godine, Maya 2012. godine najavljuje potpuno novi cd pod nazivom ,,Djevojka sa juga,,

Biografija By MayaFanClub-www.maya-berovic.blogspot.com